ich-zapfe

Tønne kjøler, fatkjøler, keg cooler for 8 fat, galvanisert stålplate


Artikkelnummer 443794

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 22,895.17
NOK 18,316.14 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Tønne kjøler, fatkjøler, keg cooler for 8 fat, galvanisert stålplate

Med vår fatforkjøler av galvanisert stålplate for 8 KEG-fat får du den ultimate løsningen for å kjøle ned ølene dine. Denne fatforkjøleren gir ikke bare plass til opptil 8 fat, men garanterer også en konstant temperatur, slik at ølene dine alltid er iskalde og nylig tappet.

Takk være de førsteklasses materialene og den gjennomtenkte konstruksjonen, er vår fatforkjøler en investering i fremtiden for ølnytelsen din. Innsiden og utsiden er kledd med galvalume galvanisert stålplate, mens bunnen er utstyrt med grå spesialbehandlet, genoppt stålplate N2PVA. Dette sikrer ikke bare optimal isolasjon, men også lang levetid, selv under krevende forhold.

De robuste sidene, bakveggene og taket er laget av førsteklasses stålplate og forseglet med aluminium-zink klarlakk (1.0242) for å motstå korrosjon og slitasje. Dette gjør vår fatforkjøler til et pålitelig valg for langvarig bruk i din restaurant, bryggeri eller arrangementslokale.

Oppdag de fremragende egenskapene til vår fatforkjøler:

  • Superisolering med en tykkelse på 56 mm:Denne førsteklasses isolasjonen sørger for at temperaturen i fatforkjøleren din forblir konstant, uavhengig av eksterne påvirkninger.
  • Justerbare føtter for optimal stabilitet:Takket være de justerbare føttene kan du enkelt balansere din fatforkjøler på ujevne overflater for maksimal stabilitet.
  • Utskiftbare tetninger for minimalt vedlikehold:De utskiftbare tetningene forenkler vedlikeholdet av din fatforkjøler og sikrer at den alltid er optimalt forseglet for å minimere energitap.
  • Leveres demontert på pall med rask montering:Vår fatforkjøler leveres demontert på pall og kan monteres på bare 5 minutter ved hjelp av den medfølgende monteringsanvisningen, slik at du umiddelbart kan begynne å kjøle ned ølene dine.
  • Kompakte dimensjoner uten kjøleenhet:Med en bredde/dybde for 8 fat på 1880/920/1085 cm passer vår fatforkjøler enkelt inn i dine eksisterende lokaler samtidig som den gir nok plass til en stor mengde ølfat.
  • Optimal indre høyde og plass til 2 x 30 L KEG-fat oppå hverandre:Den romslige innvendige plassen i vår fatforkjøler gir nok plass til å stable 2 x 30 L KEG-fat oppå hverandre, inkludert stikket for det øverste fatet, slik at du kan kjøle ned ølene dine effektivt og plassbesparende.
  • Passende kjøleenheter er tilgjengelige separat:Suppler din fatforkjøler med en passende kjøleenhet fra vårt utvalg for å optimalisere ytelsen og effektiviteten til kjølesystemet ditt.

Med vår førsteklasses fatforkjøler kan du servere ølene dine med høy nytelse når som helst og hvor som helst. Enten det er i din restaurant, på arrangementer eller i ditt eget bryggeri - vår fatforkjøler garanterer alltid iskalde og perfekt tappet øl som vil glede dine kunder og gjester. Bestill nå og opplev innovasjonen og kvaliteten som kjennetegner vår fatforkjøler!

Vare-ID 452203
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 50000 g
Netto vekt 50000 g
dimensjoner 1880×920×1085mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: